Càtering a Barcelona per empreses i particulars

Busques un càtering a Barcelona?

Pots contractar al equip de Giulietta Cafè per a un servei complert de càtering a Barcelona per a particulars i empreses. Cobrim tot tipus d’esdeveniments i celebracions tant siguin: festes, cursos, breaks d’empresa, «lunch», «brunch», esmorzars, dinars i berenars. Oferim un càtering flexible i atent amb possibilitat de servei de cambrer.

Càtering personalitzat

Personalitzem el menú que oferim segons les seves prefèrencies, acordant-lo amb dies d’antelació al càtering. Tots  els nostres plats són de gran qualitat, artesanals i saludables al estar elaborats el mateix dia en el nostre obrador amb productes de proximitat (amb la certificació Km.0).

Primer, preparem el servei facilitant el contacte en tot moment per qualsevol dubte que pugui sorgir sobre el càtering.

Segon, ens fem càrrec del transport del material requerit i la instal·lació del càtering hores abans de l’hora contractada.

A més a més, organitzem i preparem les taules, emplatem els productes i oferim la possibilitat d’un servei de cambrer durant l’esdeveniment.

 

Sempre el millor servei

Excel·lència garantida en el nostre servei.  Tenim un chef que posseeix una àmplia experiència en el sector del càtering de més de una dècada. Així des de Giulietta Cafè ens assegurem controlar i tenir la millor presentació amb un gust exquisit en cada plat.

Li facilitem el nostre telèfon: 934 35 16 25 

Giulietta Degustació SL, Plaça Tetuan, nº 4, Barcelona.